به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت در فارس، "زهرا داودی" گفت: این کارگاه آموزشی با هدف تاکید بر اهمیت نقش تغذیه در سلامتی و آشنایی بیشتر جوانان با الگوهای تغذیه ای سالم به ویژه در بحران شیوع کروناویروس برگزار شد.
کارشناس واحد تغذیه مرکز بهداشت شهید پیرویان و مدرس این دوره آموزشی، داشتن تغذیه مناسب و الگوی غذایی سالم را نیازمند دو اصل مهم وجود تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی دانست و افزود: تعادل به معنای مصرف مقادیر کافی از مواد غذایی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن و تنوع مصرف مواد غذایی از گروه های اصلی مواد غذایی است.
کدخبرنگار41090
نظر شما